Enquesta Vinaròs


Els formularis web ajuden molt a conéixer la opinió de les persones, és una bona forma de que la població participe activament en qualsevol àmbit local, en aquest cas, el turisme. Es vital cuidar el municipi per a que hi haja un millor desenvolupament social i econòmic.

 

Los formularios web ayudan mucho a conocer la opinión de las personas, es una buena forma de que la población participe activamente en cualquier ámbito local, en este caso, el turismo. Es vital cuidar el municipio para que haya un mejor desarrollo social y económico.

Apreciem la teua participació

Vinaròs és un municipi amb un gran atractiu per als turistes, per això hem ideat aquesta breu enquesta perquè vosaltres, veïns i veïnes, aporteu la vostra opinió de manera activa.

 

La qualitat turística del destí és un fet que cal tindre molt present. Necessitem mantindre els atractius turístics que té el municipi, millorant d’aquesta forma la accessibilitat i la mobilitat en els diferents recursos.

 

Agraïm enormement la teua participació i et convidem a omplir aquesta enquesta. Accedeix amb el botó blau que es troba aquí baix!

¡Gràcies per ajudar-nos!

 

 

Vinaròs es un municipio con un gran atractivo para los turistas, es por eso que hemos ideado esta breve encuesta para que vosotros, vecinos y vecinas, aportéis vuestra opinión sobre el municipio de manera activa.

 

La calidad turística del destino es un hecho que hay que tener muy presente. Necesitamos mantener los atractivos turísticos que tiene el municipio, mejorando de esta forma la accesibilidad y movilidad a los diferentes recursos.

 

Agradecemos enormemente tu participación y te invitamos a rellenar la encuesta. Accede con el botón azul que se encuentra aquí abajo!

¡Gracias por ayudarnos!